Over ons

Van der Voort van der Kleij Elektrotechniek B.V. is een elektrisch installatiebedrijf gevestigd in Bleiswijk (Zuid-Holland). Met een ruime ervaring in de elektrotechniek verrichten wij elektrische werkzaamheden voor bedrijven en particulieren.

Ons gedreven team van deskundige medewerkers heeft alles in huis om uw elektrische project tot een goed einde te brengen.

Onze missie is om u op een eerlijke en heldere wijze een betrouwbare en betaalbare kwaliteit te leveren.

"Na vele jaren in loondienst te hebben gewerkt bij verschillende grote installatiebedrijven, was ik klaar om mijn droom te verwezenlijken.

Met alle opgedane ervaring ben ik in 2014 een eenmanszaak gestart. Met de jaren groeide het bedrijf en daarmee ook mijn team. In 2020 zijn we dan ook overgegaan naar een BV.

Samen met mijn enthousiaste team zijn we trots dat wij o.a. aannemers, projectontwikkelaars, sportscholen en tandartspraktijken tot onze vaste klantenkring mogen rekenen.

Natuurlijk vindt elk bedrijf service belangrijk. Zo ook wij, samen helpen wij u graag op een persoonlijke en professionele manier bij uw elektrische project in huis of in uw bedrijf."

Björn, eigenaar Van der Voort van der Kleij Elektrotechniek B.V.

Bjorn van der Voort van der Kleij Elektrotechniek

Wat klanten over ons zeggen

eleonora waasdorpeleonora waasdorp
09:35 24 Oct 22
Een erg goed bedrijf. Alleen maar positief. Snel reageren, snel een offerte en ook de afspraak verliep snel met onze inspraak. Erg aan te bevelen vooral voor de regio Zoetermeer. Binnenkort onze dochter als klant.
Jochem de GreefJochem de Greef
13:33 21 Oct 22
Er was een probleem met een aantal stroompunten in mijn woning die geen stroom meer gaven en wat ik niet zelf kon verhelpen. Van der Voort kon snel langskomen en heeft mijn probleem verholpen. Ik heb meer met hun samengewerkt in het verleden oa voor... het verwijderen en demonteren van een laadpaal tbv mijn elektrische auto en het trekken van kabels. Zeer vakkundig en professioneel uitgevoerd. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.lees verder
Radjeh DoelamRadjeh Doelam
11:50 22 Sep 22
Aanrader!Dit bedrijf heeft alle elektra in onze sportscholen verzorgd!Deze heren werken zeer professioneel, zijn betrouwbaar en erg kundig. Daarnaast denken ze mee met oplossingen en komen met goede ideeën en voorstellen. In geval van nood staan... ze altijd voor je klaar. Ik ben erg tevreden met dit bedrijf!lees verder
Martijn BroekhuisenMartijn Broekhuisen
13:54 07 Aug 21
Zeer kundige en betrouwbare medewerkers. Bjorn van der Voort verzorgt elektra werkzaamheden in onze tandartspraktijken. Onder andere de levering en plaatsing van Ledverlichting, werkzaamheden aan de elektrische installatie, vervanging en uitbreiding... groepenkasten en coördinatie van projecten. Heel prettig samenwerken en er wordt altijd kwaliteit geleverd!lees verder
E. RoteeE. Rotee
13:54 30 Jun 21
Aanrader en gewoonweg blij met het geleverde werk en de samenwerking.Project betrof gehele woningrenovatie waarbij ook alle elektra vernieuwd is. Uiteindelijk de keuze gemaakt de opdracht uit te zetten bij Van der Voort van der Kleij, geen moment... spijt van gehad.Duidelijke communicatie, kwalitatief, meedenkend en meewerkend in de projectplanning. Dit laatste is zeker ook belangrijk wanneer je met meerdere partijen in een renovatie zit. Offertetraject en facturering top verlopen dus ik eindig waar ik mee begon; aanrader!lees verder
js_loader

Heeft u een project in gedachte? Laat het ons weten en neem vrijblijvend contact met ons op.