Over ons

Van der Voort van der Kleij Elektrotechniek BV is een elektrisch installatiebedrijf gevestigd in Bleiswijk (Zuid-Holland). Met een ruime ervaring in de elektrotechniek verrichten wij elektrische werkzaamheden voor bedrijven en particulieren.

Ons gedreven team van deskundige medewerkers heeft alles in huis om uw elektrische project tot een goed einde te brengen.

Onze missie is om u op een eerlijke en heldere wijze een betrouwbare en betaalbare kwaliteit te leveren.

"Na vele jaren in loondienst te hebben gewerkt bij verschillende grote installatiebedrijven, was ik klaar om mijn droom te verwezenlijken.

Met alle opgedane ervaring ben ik in 2014 een eenmanszaak gestart. Met de jaren groeide het bedrijf en daarmee ook mijn team. In 2020 zijn we dan ook overgegaan naar een BV.

Samen met mijn enthousiaste team zijn we trots dat wij o.a. aannemers, projectontwikkelaars, sportscholen en tandartspraktijken tot onze vaste klantenkring mogen rekenen.

Natuurlijk vindt elk bedrijf service belangrijk. Zo ook wij, samen helpen wij u graag op een persoonlijke en professionele manier bij uw elektrische project in huis of in uw bedrijf."

Björn, eigenaar Van der Voort van der Kleij Elektrotechniek BV

Bjorn van der Voort van der Kleij Elektrotechniek

Heeft u een project in gedachte? Laat het ons weten en neem vrijblijvend contact met ons op.